Over ons

Wij zijn Data consultants!

Hoe creëer je doormiddel van data, waarde voor je organisatie?

Een doel dat voor iedere organisatie in deze tijd relevant is. Onze consultants zijn expert op het gebied van data en helpen elke dag organisaties dit doel te bereiken.

 

Maar onze consultants brengen meer dan alleen inhoudelijke expertise. Wij denken mee, zijn kritisch, geven advies en handelen in het belang van de organisatie.

Bincy Filosofie

Bincy staat voor Binary Consultancy.

 

De rol van de binaire code als kern in de ontwikkelingen van de Informatie Technologie en de oneindigheid aan mogelijkheden die deze biedt, is inspiratie geweest voor de naamgeving.

 

Parallel hieraan geloven wij er ook in dat zolang jij bij de kern blijft van jezelf, je jezelf ook als consultant oneindig kan blijven ontwikkelen.

Partner FreshMinds

Samen met FreshMinds is Bincy het leukste software/data consultancy bedrijf van Nederland.

De typische Bincy'er!

Om een echte Bincy’er te zijn, voldoe je aan de volgende criteria:

Ons Selectieproces

Bij Bincy zoeken we altijd naar de beste specialisten van Nederland. Daarom vinden we het belangrijk om jou tijdens het selectieproces goed te leren kennen. We leggen de vijf stappen van ons selectieproces graag aan je uit. Het lijkt misschien veel? Geen zorgen, binnen een week kunnen we dit proces afronden.

0
Kennismaking

Tijdens de eerste kennismaking gaan we in gesprek over jouw carrièreplan. Uiteraard vertellen wij wie we zijn, hoe we werken en wie onze opdrachtgevers zijn.

0
Selectiegesprek

We nodigen je uit voor een interview bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw drijfveren en jouw motivatie om bij ons te werken. Ook lichten wij het Bincy 70/30-model toe op basis van jouw situatie.

0
Technisch interview

Een technisch adviseur toetst jouw technische skills zodat we zeker weten dat we een uitdagende opdracht voor je kunnen vinden. Dit rapport geeft een goed beeld van jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten. We zien precies waar je in uitblinkt en wat je nog kan ontwikkelen om echt on top of your game te zijn.

0
Gefeliciteerd

Super! Het blijkt dat je een van de beste specialisten van Nederland bent en de persoon die we zoeken! We nodigen je uit op ons kantoor om het contract te tekenen. Je persoonlijke accountmanager en fieldmanager stellen zich aan je voor en dan kan onze samenwerking beginnen.

Like It? Join us!

Mail ons:

info@Bincy.nl